Ciutat

Quatre detinguts per l’agressió en grup a dos policies de Sabadell

Detencio

Unes deu persones haurien agredit els dos agents, per identificar dos homes que manipulaven una motocicleta

Foto d'arxiu d'una detenció de la Policia Municipal de Sabadell

Quatre persones van ser detingudes per l’agressió en grup a dos agents de la Policia Municipal de Sabadell, dimecres passat a la tarda al carrer de l’Alcàrria, al barri de Ca n’Oriac. Els policies van ser assaltats violentament quan identificaven dues persones que manipulaven una moto en ple carrer. Van patir una luxació, l’un, i cops a la mandíbula i al nas, l’altre.

Una trucada al 112, segons es relata en l’informe policial, va alertar de la situació, en què unes deu persones estarien agredint els dos agents. A partir de la trucada es van activar ambulàncies i i la resta d’unitats policials.

Fins al lloc, s’hi van desplaçar quatre dotacions del cos, que van permetre intervenir en l’agressió i detenir un total de quatre persones, acusades d’agresió i i provocar lesions a agents de l’autoritat. En l’informe policial es detalla que es trcatava de dos homes i dues dones. Una de les dones, que en el moment inicial de la identificació no era al lloc, va donar dos o tres cops de puny a un agent, i quant aquest la va subjectar per a detenir-la, la resta de persones van increpar els policies i posteriorment els van atacar.

Els agents van veure com els dos joves es trobaven manipulant la motocicleta al carrer, motiu pel qual, en desconèixer si es tractava del seu vehicle, els van requerir la documentació. Mentre ho feien, i sense cap justificació evident, segons el sindicat SPLCME, els dos joves van atacar els agents i van animar altres persones que hi havia a la zona a sumar-s’hi.

Suport municipal

L’Ajuntament de Sabadell ha fet la consulta corresponent als serveis jurídics municipals per valorar la possibilitat de presentar-se com acusació particular, i resten a l’espera de l’informe corresponent.

De la mateixa manera, traslladen tot el seu suport, tant als agents agredits com a la resta del cos. Pel que fa als agents ferits, han causat baixa i estan pendents de l’informe mèdic per saber l’abast de les lesions.

En la majoria de casos, les acusacions particulars presentades pels ajuntaments, es desestimen en considera que la Fiscalia ja realitza aquesta funció.

Comentaris
To Top