Oci i cultura

Fina Miralles exposa a Estocolm

La pròpia Miralles, al Macba / ACN

L’exposició Fina Miralles. Soc totes les que he sigut itinera a Estocolm i a Nàpols. 

Comissariada per Teresa Grandas, es presenta per primer cop i simultàniament a dues seus d’Estocolm, entre el 19 de febrer i l’1 de maig de 2022: Index – The Swedish Contemporary Art Foundation, una de les principals institucions dins l’ecosistema cultural del nord d’Europa. Així com la Marabouparken konsthalle, un centre d’art contemporani que reflecteix les condicions de l’ésser humà en la història i en la societat actual.

Posteriorment, entre l’octubre de 2022 i febrer de 2023, l’exposició viatjarà a Itàlia, on es podrà visitar al Museo Madre de Nàpols. El centre explora la producció artística contemporània emergent, i disposa d’una col·lecció pròpia i d’un espai per a mostres temporals, on s’allotjarà la mostra.

Es tracta d’un recoeixment del tot necessari que en bona part ha impulsat la historiadora de l’art Maia Creus. 

Fina Miralles (Sabadell, 1950) demostra en aquesta expo que el concepte de performance (que avui dia associem a postmodernitat) ja estava més que inventat. Entre d’altres, per ella mateixa.

Exitós pas pel Macba

L’exposició que ara itinera per Europa, Fina Miralles. Soc totes les que he sigut  va tenir un exitós, però problemàtic, pas pel Macba. I és que durant un temps va coincidir amb el confinament comarcal de cap de setmana. 

Comentaris
To Top