ESPORTS

Alejandro Blanco (COE): “El CN Sabadell ha arribat a l’excel·lència”

Claudi Martí i Alejandro Blanco,a les instal·lacions del Centre Can Llong / CEDIDA

En el marc de la tornada dels quarts de final de la LEN Euroleague, disputada a Can Llong entre el l’Astralpool Club Natació Sabadell i l’Ethnikos, el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, va entregar al president del CN Sabadell, Claudi Martí, la placa olímpica al mèrit esportiu per la valuosa aportació a l’esport espanyol i la magnífica trajectòria per part de l’entitat sabadellenca.

Blanco, qui va veure in situ el triomf sabadellenc per 8 a 6 davant les del Pireu, es va desfer en elogis cap al Club en assegurar que “al marge dels resultats esportius, fa una tasca social impressionant. Allà hi ha els números de socis generació rere generació, ensenyant a tots els que venen aquí a practicar esport i a entendre els valors de l’esport. I això té més importància que els mateixos resultats”, va afirmar. En la mateixa línia va assegurar que “quan ajuntes la difusió de valors i resultats, arribes a l’excel·lència, que és el CN Sabadell”.

La llotja d’autoritats a Can Llong, amb Alejandro Blanco, el president de la LEN António José Silva, i el president del CN Sabadell, Claudi Martí / LL. CLOTET

Per últim, el màxim responsable del Comitè Olímpic Espanyol poder estar a Sabadell veient a les penta campiones d’Europa és “un orgull veure un equip referent a Europa i al món, amb noies que formen part de l’equip nacional espanyol”.

Comentaris
To Top