ESPORTS

El Sabadell desafia un escenari maleït per continuar la ratxa

Partit Vila-real B-Sabadell (3-4)

Només una victòria arlequinada a Segona A i sis derrotes i un empat és el bagatge militant a la Segona B

Els jugadors es retiren després de l'històric 3-4 de la temporada 11/12 / D.S.

El Mini Estadi de la Ciutat Esportiva de Vila-real posarà a prova, aquest dissabte (17 hores), la gran ratxa del Centre d’Esports. El conjunt de Pedro Munitis té l’oportunitat d’igualar els 12 partits sense conèixer la derrota de la temporada 83/84 que va acabar amb l’ascens a Segona Divisió A. Per fer-ho possible, però, els arlequinats estan obligats a puntuar en un escenari maleït.

De fet, només en una de les 7 visites, militant a Segona Divisió B, va ser capaç d’esgarrapar un empat. Va ser el 0-0 de la temporada 17/18 amb Toni Seligrat a la banqueta. La resta d’antecedents en l’extinta tercera categoria estatal no només van acabar amb derrota sinó amb resultats prou contundents, encaixant sempre dos o més gols: es comptabilitzen un 4-1; un 3-0; dos 3-1 i dos 2-0.

El Sabadell sempre es pot agafar a l’únic antecedent victoriós, la temporada 11/12. Va ser el primer desplaçament després del retorn a Segona Divisió A en un partit boig i ple d’alternances. Florian va igualar l’1-0 local en una acció rocambolesca i a la segona part, el conjunt dirigit per Lluís Carreras va avançar-se tres vegades en el marcador, fins al definitiu 3-4. Aarón Bueno, de nou Florian i Manu Lanzarote van signar un triomf celebrat per un gran nombre de seguidors arlequinats que van emplenar la zona de la graderia visitant.

Ara també es pot repetir el suport massiu de l’afició. Ja s’ha omplert un primer autobús organitzat pel club i les penyes i el segon va pel mateix camí, a més dels aficionats que cobriran el còmode desplaçament en els seus vehicles particulars. El gran moment de l’equip i la possibilitat d’enganxar-se a la lluita pels llocs de privilegi és una motivació extra davant el líder del grup dirigit pel tècnic exarlequinat Miguel Alvarez.

Comentaris
To Top