ESPORTS

El Sabadell examina la seva gran ratxa al camp del líder Vila-real B

En un duel de màxima exigència, el conjunt arlequinat pot igualar els 12 partits sense perdre de la temporada 83/84

L'estat anímic de l'equip de Munitis és immillorable / Lluís Franco

Un duel de màxima exigència. L’excel·lent trajectòria del conjunt arlequinat es posa a prova aquest dissabte (17 hores) al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva del Vila-real davant el millor equip del grup. No només ho diuen els números sinó també l’enorme qualitat de la seva plantilla. Però aquest Sabadell de Munitis ja ha demostrat que està capacitat per plantar cara als millors, com ho va fer a Albacete jugant una hora amb un jugador menys i el marcador advers. El gran moment anímic del grup convida a l’optimisme i l’afició té dret a somiar… sense oblidar que encara està més a prop la zona perillosa i el primer gran objectiu continua sent la permanència. Això sí, guanyar a Vila-real seria un autèntic cop d’efecte.

Pedro Munitis era un davanter entremaliat, lluitador i que sabia superar els rivals a la seva manera. Ara, com a entrenador, fa el mateix a les rodes de premsa. No se li escapa res i sap mantenir el seu discurs sense fissures. La frase “jo no miro la classificació” ja forma part d’aquest discurs i ahir va insistir: “tot i no mirar-la, tinc molt clar que en aquest grup hi ha una igualtat grandíssima, a diferència de l’altra, i cada partit és d’una dificultat màxima. Ningú es pot distreure ni un segon. Qui ho enfoqui malament es pot emportar un disgust important a final de temporada”.

Un avís per a navegants i també una manera de rebaixar una mica el clima d’eufòria en l’entorn arlequinat, propiciat per les onze jornades sense conèixer la derrota. El càntabre té clar que “és un partit molt atractiu i ens enfrontarem al millor equip de la categoria. És el que té més automatismes ofensius, és capaç de trobar espais per l’interior, utilitzar el contracop… Per això hem treballat moltíssim durant la setmana. Fer-ho davant l’ordinador és fàcil, la dificultat serà pels jugadors a la gespa”.

L’antecedent positiu a Albacete pot guiar la manera de combatre el líder. “Vam demostrar que l’equip està capacitat per competir davant qualsevol rival i estic segur que també ho farem a Vila-real i tindrem opcions de guanyar els tres punts”, va emfatitzar el tècnic, molt satisfet de la resposta de l’afició: “ha estat una alegria saber que vindran tants aficionats a donar-nos suport. Una vegada més la nostra gent es bolcarà i volem respondre fent un bon partit”. S’han omplert els dos autobusos organitzats pel club i les penyes i s’han esgotat les 200 entrades a la venda a les oficines de la Nova Creu Alta.

Óscar Rubio, Alfred Planas i David Astals, a més de Ramon Folch, continuaran sent baixa per problemes físics i no es preveuen gaires canvis a l’onze. Potser Aarón Rey podria tenir possibilitats de ser titular.

El segon millor local

El Mini Estadi de la Ciutat Esportiva de Vila-real és un dels escenaris més complicats per puntuar. De fet, el Vila-real B és el segon millor local del grup, només superat per l’Albacete. El conjunt groguet ha guanyat 10 dels 12 partits jugats a casa. Només ha concedit dues derrotes: davant l’Alcoià (0-1) i el San Fernando (0-3). L’ara arlequinat Dopi va participar 6 minuts en aquell partit, abans de fitxar pel Sabadell.

Després d’un inici de lliga fulgurant (8 victòries i 1 empat en les primeres 9 jornades) el Vila-real B va entrar en una trajectòria més ‘humana’, però continua sent un equip molt sòlid i efectiu. El canari Juan Carlos Aranda és la principal amenaça del conjunt dirigit per l’exarlequinat Miguel Alvarez: ja suma 12 gols. Per aquest dissabte tindrà les baixes de Del Moral i Nicolas Jackson per sanció. El partit serà dirigit pel col·legiat andalús Pablo Morales Moreno.

Comentaris
To Top