ESPORTS

L’Astralpool CN Sabadell jugarà la ‘final four’ a Grècia

La nord americana Maggie Steffens, l'any 2019, durant les semifinals de la 'final four' davant el Plebiscito Padova / Ó. ESPINOSA

La final a quatre de l’Eurolliga de waterpolo femení es disputarà a Grècia el pròxim 2 i 3 d’abril, tal com ha anunciat aquest dimarts la LEN, país que no organitzava la final a quatre des del passat 2015. Una piscina de regust amarg per a les sabadellenques després de perdre-hi la final, ara fa set anys, contra l’Olympiacos (10-9). Can Llong era una opció, però finalment el màxim organisme europeu s’ha decantat pel país hel·lènic, un cop va assegurar que acceptava els alts requisits econòmics per acollir-la. Així doncs, l’Astralpool Club Natació Sabadell haurà d’intentar conquerir la sisena Copa d’Europa a casa de l’Olympiacos, amfitrió i vigent campió.

Les pentacampiones es veuran les cares a les semifinals davant el Plebiscito Padova italià, amb qui ja es van creuar a l’edició del 2019, celebrada a Can Llong, on les sabadellenques s’acabarien proclamant campiones d’Europa per cinquena vegada. L’altra eliminatòria enfrontarà a l’amfitrió Olympiacos contra l’UVSE hongarès. Si tot va sobre el previst, gregues i sabadellenques s’haurien de trobar a la final, reeditant, així, la final del 2019. Una hipotètica final entre els dos millors clubs de waterpolo femení d’Europa, amb el permís del Kinef Kirixi, exclòs de la competició per la invasió de Rússia a Ucraïna.

Comentaris
To Top