Ciutat

Una vintena d’entitats i establiments de Sabadell recapten ajuda per Ucraïna

Un punt de recollida per Ucraïna a una botiga de Ca n’Oriac / lluís franco
Un punt de recollida per Ucraïna a una botiga de Ca n’Oriac / Lluís Franco

Medicaments, roba, donacions econòmiques i tota mena de material per als refugiats d’Ucraïna. La llista d’entitats, comerços i persones de Sabadell que treuen la seva cara més solidària engreixa i la ciutat ja suma més d’una vintena de punts de recollida coneguts. Entitats veïnals com ara Can Deu o el Torrent del Capellà o associacions com Espartanas Sabadell i entitats del tercer sector –Creu Roja, Càritas, Farmamundi, Metges del Món, Metges Sense Fronteres, entre d’altres– s’han mobilitzat per organitzar donacions de material i diners amb destí  Ucraïna.

Des de l’àmbit privat, la farmàcia del carrer de Sol i Padrís 114 recull medicaments en col·laboració amb una església greco-catòlica ucraïnesa de Barcelona. I altres comerços com ara Muntenia Market, al barri de Ca n’Oriac, continuen recollint productes per a les víctimes de la guerra.

Casa Fuster viatjarà a Ucraïna

El restaurant Casa Fuster, un dels primers a organitzar recaptes per  enviar ajuda humanitària al país en guerra ha anunciat que el pròxim 15 de març els autocars del restaurant viatjaran a Ucraïna per traslladar 120 refugiats i destaquen que necessiten llars d’acollida per a les famílies que ho necessiten. En aquest sentit, han fet una crida als sabadellencs i els demana convertir-se en famílies d’acollida per a les persones que la setmana vinent arribaran a la nostra ciutat.

El comboi de Sabadell per recollir 80 refugiats ucraïnesos, en ruta fins a Romania

Comentaris
To Top