Ciutat

La Crida demana que el PSC es faci càrrec de l’aval que la Justícia demana pel cas de Can Xupa

La magistrada demana que els acusats i l’Ajuntament de Sabadell dipositin 1,1 milions d’euros

La regidora de la Crida, Nani Valero, al ple municipal / LLuís Franco

La Crida per Sabadell demana que el PSC es faci càrrec de l’aval que la jutgessa instructora del cas Mercuri demana per la peça número 6, referent als abocaments il·legals de Can Xupa. La magistrada demana que els acusats i l’Ajuntament de Sabadell dipositin 1,1 milions d’euros.

“Els exregidors del PSC, del PP i l’intendent de Policia de l’època Bustos, en Josep Miquel Duran, i el càrrec de confiança socialista Xavier Izquierdo, van permetre abocaments il·legals als terrenys de Can Alzina i Can Xupa i hauria de ser el PSC, i la seva ja anomenada trama corrupta, la que pagui els avals com a responsables subsidiaris i no l’Ajuntament”, ha demanat en un comunicat la formació.

La Crida recalca que l’Ajuntament, amb el PSC a govern municipal, no van aturar els abocaments il·legals; “tot i els informes tècnics i policials que presumptament van amagar”, referma la regidora Nani Valero.

La formació demana que l’alcaldessa Marta Farrés “assumeixi la seva responsabilitat i demani al PSC que se’n faci càrrec, ja que l’Ajuntament ha de ser responsable subsidiari només en casos d’errors comesos, no de possibles delictes de corrupció per part de regidors, personal de confiança i activistes del seu partit”.

La jutgessa del cas Mercuri obre judici oral contra sis excàrrecs de l’Ajuntament de Sabadell per abocaments il·legals

Comentaris
To Top