ESPORTS

La resistència dura mitja part

El porter Ignasi González, en una imatge d’arxiu, va ser dels jugadors més destacats de Pedro Donoso / LL. FRANCO

Fins que les forces van aguantar. L’Escola Pia va encadenar la tercera derrota en els darrers quatre partits en caure davant el líder Sala 5 Martorell (3-5). Les diverses absències de jugadors importants a l’equip de Pedro Donoso van passar factura a un conjunt que durant la primera meitat va oferir una gran imatge, controlant en tot moment el potencial dels del Baix Llobregat. Carlos Povedano va ser el protagonista en atac de la primera meitat per als de Can Colapi, i Ignasi González es va encarregar de mantenir l’empat al marcador fins a l’equador (1-1), amb diverses aturades de gran mèrit.

A la represa, i amb el consegüent pas dels minuts, les forces van anar minvant, i el talent martorellenc va sortir a relluir. Rusi i Ramon, van situar un escandalós 1 a 5, que s’acabaria maquillant amb la tàctica del porter jugador fins al definitiu 3 a 5.

D’altra banda, el Club Natació Sabadell va ajornar el partit que l’havia d’enfrontar amb el Barceloneta a domicili. Les pluges de les darreres hores van deixar diverses goteres que van fer impossible la celebració del partit. Els resultats de la jornada, però, tornen a situar l’equip d’Arnau Casabon en posicions de descens, quan només queden vuit jornades.

Canvi de xip: Copa Catalunya

Abans del derbi d’aquest dissabte al pavelló del Nord, els de Can Colapi disputen aquest vespre (21.45h) al PEM Guiera de Cerdanyola la segona eliminatòria de la Copa Catalunya. Donoso, que tornarà a la banqueta després de complir tres partits de sanció, tornarà a veure’s obligat a fer mans i mànigues per competir davant un rival directe a la Segona Divisió B.

Qui també continua viu a la competició del KO és el Club Natació Sabadell, que tot i caure a Montcada, l’alineació indeguda d’un jugador rival permet als d’Arnau Casabon afrontar la segona eliminatòria, prevista per al 22 de març davant l’Olympic La Floresta, de la Tercera Divisió.

Comentaris
To Top