Oci i cultura

Triplet sabadellenc de teatre entre els nominats als premis de la Crítica

Marc Rius (de gatzoneta) a 'De què parlem...' / DS

Els Premis de la Crítica de les Arts Escèniques deixen a Sabadell –de moment– tres nominacions. Recauen en l’actriu Mercè Martínez (que hem vist recentment al musical ‘T’estimo si he begut’), Marc Rius (que està tot el mes de març de gira a Madrid amb ‘Las aves’) i tècnic de so Joan Solé (per l’obra ‘Las canciones’).

La gala dels XXIV Premis de la Crítica d’Arts Escèniques se celebrarà el proper dilluns, 21 de març, al Teatre Romea (18:45 h). Enguany, l’actuació musical anirà a càrrec de l’actriu i creadora multidisciplinària Diana Pla Solina. L’acte estarà conduït per la presentadora Anna Pérez Pagès i el periodista Jofre Font, qui s’hi estrena.

Com ja és propi del planter sabadellenc, la gala podria premiar fins a tres professionals de la ciutat. No és pas poc el protagonisme de Mercè Martínez a T’estimo si he begut, si bé és una obra coral (amb vuit intèrprets). Es veia Martínez ballant i cantant, ja que en bona part és un musical. I d’escenografia generosa. De fet Mertínez està nominada a Millor Actriu de Musical. També hiopten Mireia Portas i Clara Solé.

‘T’estimo si he begut’ / DS

Així mateix, Marc Rius opta a la distinció a Millor Actor de Repartiment, pel seu paper a De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda. Competeix amb el jove Nao Albert i el veterà Albert Pérez. Dequè parlem va fer estada a Barcelona l’estiu passat i també va sportir de gira. Si bé, ara mateix, la compayia La Calòrica es troba a Madrid fent passis (durant tot el març) d’una altra obra: Las Aves (versió en castellà d’Els Ocells).

Finalment, Joan Solé competeix al millor Espai Sonor per la seva tasca a Las canciones, estrenada al Teatre Lliure.

Comentaris
To Top