ESPORTS

Derbi de pronòstic incert a la pista i de ‘fair play’ a les graderies

CN Sabadell i Escola Pia necessiten la victòria / ll. franco

Totes les mirades estaran centrades en el derbi que aquest dissabte vespre (19.45 h), al pavelló del Nord, disputen Club Natació Sabadell i Escola Pia. Però no només sobre el parquet de Ca n’Oriac, sinó també a la graderia. I és que, per tal d’evitar que es tornin a produir incidents entre jugadors i aficions, com les que es van viure fa tot just un any en el mateix escenari o en el partit de la primera volta a Can Colapi, aquest dissabte es podrà tenir un primer tast fefaent sobre els acords de comportament entre ambdues entitats.

A banda del partit que es jugarà a la grada durant els quaranta minuts, sobre el parquet es veuran les cares dos equips que arriben al derbi sabadellenc amb la necessitat de sumar els tres punts. Per un costat, els d’Arnau Casabon, situats en places de descens a la Tercera Divisió, no poden badar davant l’enorme competència entre els equips de la zona baixa.

La recuperació de peces importants en el joc nedador i les tres victòries en els darrers quatre partits, els hi dona un cert avantatge, almenys abans que rodi la pilota. A l’altre costat, els de Pedro Donoso no travessen el seu millor moment–tres derrotes en els darrers quatre partits–, fruit de les diverses baixes, però si volen disputar la Copa del Rei, necessiten puntuar. De motivació no en faltarà al carrer de Garcilaso per mirar d’emportar-se alguna cosa més que tres punts: deixar el seu veí una jornada més en posicions de descens.

Comentaris
To Top