ESPORTS

Homenatge olímpic als ambaixadors de Stern Motor

Castellet, el gerent de Stern Motor, Quim Badia, Aitor Ariño i Aleix Gómez / LL. FRANCO

Els Stern de Nit  han tornat amb força. El passat dijous al vespre, les instal·lacions de Stern Motor a Sabadell, del concessionari Mercedes Benz-Smart, del grup Movento, van ser l’escenari perfecte per retre un homenatge olímpic als seus ambaixadors, entre ells, els medallistes sabadellencs Aleix Gómez i Queralt Castellet, a més d’Aitor Ariño, Gonzalo Pérez de Vargas i Dika Mem –els dos darrers, absents per motius professionals–, per la seva trajectòria.

La vetllada, a més va permetre conèixer el nou SUV 100% electrificat de Mercedes Benz, l’EQB. Un nou membre a la gamma dels crossover que ja compta amb l’EQA, l’EQS i pròximament   amb l’EQE i l’SL.

L’acte, conduït per Javi Sancho,  i que va reunir un centenar llarg d’assistents, entre altres, els ambaixadors Miki Núñez, Núria Picas, Marta Marrero, Santi Millán i Eva Giménez,  va servir per  demostrar que els Stern de Nit, una iniciativa engegada fa quatre anys, han tornat per quedar-se, un cop la pandèmia ha remès: “Teníem moltes ganes de tornar a fer aquestes petites píndoles amb la nostra gent. Haig de reconèixer que em fa molta il·lusió aquest reconeixement als olímpics”, va assegurar el gerent de Stern Motor, Quim Badia.

En paraules de la primera medallista catalana en uns jocs olímpics d’hivern, “agrair sobretot a la meva família i a Stern Motor que m’han donat suport en tot moment”. Una ajuda que va començar ara fa tres anys, quan el gerent Quim Badia va conèixer que la rider veia perillar el seu futur per la falta d’ajuts econòmics: “Aquella mateixa tarda ens vam trobar per mirar com des de Stern Motor la podíem ajudar. Al cap d’una hora sortia amb un vehicle Mercedes Benz i avui, tres anys després, arriba amb el somni fet realitat”, va explicar, un orgullós Badia.

Per la seva part, el jugador sabadellenc del FC Barcelona, Aleix Gómez, va destacar que “guanyar una medalla olímpica és un dels majors èxits que pot aconseguir un esportista en la seva carrera”. En la mateixa línia, el talent format a les categories inferiors de l’OAR Gràcia, qui va assegurar estar “molt content de formar part de la família de Stern Motor”, afronta aquesta temporada amb la màxima ambició: “Ens esperem uns quarts de final de la Copa d’Europa molt complicats, però esperem ser a Colònia”.

Finalment, Aitor Ariño, qui no va poder participar en els Jocs Olímpics per un trencament del lligament encreuat del genoll, va reconèixer que té una espina clavada i espera que als pròxims Jocs Olímpics se la pugui treure: “l’Aleix ja s’hauria pogut esperar a París”, va comentar, entre somriures.

L’acte va cloure amb un sopar a peu dret / LL.F

Miki Núñez, Joan Dausà i Sara Roy

Però la primera Stern de Nit encara guardava una darrera sorpresa per als clients de Stern Motor. L’ambaixador del concessionari Miki Nuñez, acompanyat de la seva companya i també cantant Sara Roy, van interpretar la cançó tot és més fàcil, dedicada a Queralt Castellet. Tot seguit, el també ambaixador Joan Dausà, juntament amb Dave Zulueta i Joan Garrido van sumar-se a la festa per cantar plegats el hit del terrassenc, Escriurem. Un petit concert que va servir per posar la cirereta a un Stern de Nit que va cloure amb un sopar a peu dret per a tots els assistents.

Miki Núñez, Joan Dausà, Sara Roy, Dave Zulueta i Joan Garrido / LL. F

Comentaris
To Top