ESPORTS

El derbi sabadellenc se l’emporta el CN Sabadell

Alegria entre l'afició del CN Sabadell / LL. FRANCO

Un gol de Christian Rodríguez a cinc minuts per a la conclusió del derbi sabadellenc entre el Club Natació Sabadell i Escola Pia ha acabat decantant la balança en un duel molt igualat, on l’expulsió de Carlos Povedano ha acabat sent determinant (2-1).

El pavelló del Nord ha tornat a presentar un aspecte immillorable, amb centenars de persones, entre les quals, el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras; la regidora d’Esports, Laura Reyes; el director de la lliga catalana de futbol sala José Miguel Calle; el president del CN Sabadell, Claudi Martí i el president del C.E. Escola Pia, Ramón Carrera.

Cara a cara, i seguint els precedents anteriors, dos equips que es jugaven més que tres punts. La pressió de veure’s en places de descens no ha fet tremolar a l’equip d’Arnau Casabon, qui han monopolitzat els primers deu minuts de partit. Ignasi González, amb diverses aturades de mèrit, ha evitat que els nedadors agafessin avantatge amb les rematades d’Arnau Ametlla i Víctor Cecília. Però la insistència ha tingut premi, i en un contracop ben conduït per Pep Font, els nedadors s’han avançat en el marcador amb la diana del 10 sabadellenc. El gol local ha esperonat als de Can Colapi, que de mica en mica han començat a generar més arribades i ocasions. El joc directe creava molts problemes als nedadors, i quan sembla que s’arribaria al descans amb l’1 a 0, Arnau Graell, amb un cop de cap, ha sorprès Josep Maria.

Besalduch i Lenny, en una acció del derbi sabadellenc al pavelló del Nord / LL. FRANCO

Tot s’encaminava a un final ajustat, marcat pels petits detalls. I així ha estat. En una segona meitat sense grans ocasions a una porteria i l’altra, el partit ha entrat en els darrers cinc minuts amb dos equips, que sense fer un gran joc, havien fet mèrits suficients per guanyar. O per no perdre. Però una expulsió per doble groga a Carlos Povedano, per una entrada a Christian Rodríguez, un veritable malson per als de Pedro Donoso, acabaria sent decisiva. Amb la superioritat numèrica, l’11 nedador no ha desaprofitat la primera rematada per situar el 2 a 1 i desfermar l’alegria entre la parròquia del CN Sabadell (2-1). Tot seguit, Donoso ho ha provat amb la tàctica del porter- jugador, però no hi ha hagut manera d’inquietar la porteria d’Arnau Manzano. Tres punts que es queden al pavelló del Nord i permeten al CN Sabadell sortir del descens.

Es repeteixen els incidents

El derbi arribava després dels acords entre ambdues per evitar més incidents, però no ha estat suficient per evitar-ne de nous. La tensió a la pista i  a la grada ha estat la tònica a partir de la segona meitat, sense arribar a mals majors. Però un cop ja finalitzat, la sang ha arribat al riu. Lenny Ramos ha buscat les pessigolles a Álex Llamas i ha desembocat en una petita picabaralla. Un episodi que embruta un derbi que dins del que implica, s’ha desenvolupat amb normalitat.

L’incident que han protagonitzat Lenny Ramos i Álex Llamas / LL. FRANCO

Comentaris
To Top