Publicitat
Oci i cultura

Un Nomad Festival sense ‘feeling’ deixa empremta de bons propòsits

Coloraines Band en l'actuació d'ahir al Nomad Festival/ Lluís Franco

El festival itinerant de disseny i cultura Nomad Festival s’ha projectat a la ciutat aquest cap de setmana des de Fira Sabadell. Amb una programació variada d’artistes emergents dins i fora l’escenari, Nomad Festival ha volgut compartir a la ciutat la seva aposta pel talent de proximitat i l’espai d’oci multigeneracional. En aquesta edició a Sabadell, a més, el festival ha centrat el seu cartell en la reivindicació del talent femení.

Tot i tenir tots els elements per il·luminar a la ciutat amb l’originalitat que professen els seus participants, al festival li ha costat fer-se un lloc entre el públic sabadellenc, i la presència de públic ha sigut menys de l’esperada. “No ho hem petat”, reconeixia en David Nicolas, coorganitzador de l’esdeveniment, en una de les zones de descans que envolten les desenes de foodtracks que acompanyen l’espectacle.

Un dels segells que ha presentat el Nomad Festival en la seva edición a Sabadell/ Lluís Franco

Així i tot, l’essència del festival continua intacta en el propòsit de convertir l’escena en un espai de confluència entre els comerços de proximitat i les noves tendències itinerants que absorbeix la cita. En definitiva, convertir un espai informal en un lloc on crear sinergies entre els diferents models de creació. Un propòsit lloable més enllà que es miri els registres d’assistència com a breviari de l’èxit.

Un element que en Jose Bueno, de Conpiedra, segell que treballa la pedra en l’expressió visual, ha trobat a faltar en els seus més de set anys d’experiència en aquests tipus de congressos. En la mateixa línia, la Maite Garcia, de MG Joies, també esperava més moviment durant el cap de setmana. Especialment, després que es decidís a assistir al Nomad malgrat haver establert el seu negoci en la venda en línia.

Publicitat
Comentaris
To Top