ESPORTS

L’Astralpool fa història: campions de l’Euro Cup

Alegria entre els jugadors sabadellencs / LL. FRANCO

L’Astralpool Club Natació Sabadell ja pot dir que té un títol europeu a les seves vitrines. Els sabadellencs són els nous campions de l’Euro Cup després de superar el Telimar Palerm i culminar així una remuntada històrica (11-5). Edu Lorrio, un mur infranquejable sota pals, Sergi Cabanas, Kosta Averka i Bernat Sanahuja, han estat els grans protagonistes.

La Finetwork Aquatics ha enviat un missatge clar des del primer minut: les finals no es juguen, sinó que es guanyen. I els de Quim Colet, conscients de la transcendència del moment, han sortit a totes des del primer minut. En el primer assalt, les defenses s’han erigit en les grans protagonistes i ni les expulsions han servit per trobar una escletxa a una porteria o altra. Només Kosta Averka, amb un gran gol, ha estat capaç de superar Gianmarco Nicosia (1-0).

En el segon període ha arribat el punt d’inflexió de la final: excel·lent treball defensiu, amb molt sacrifici entre els jugadors de Colet, i l’encert necessari en atac. Lorrio, amb una desena llarga de parades durant la priemra meitat, ha permès a l’Astralpool arribar a l’equador amb la porteria a zero. Sergi Cabanas, Lluc Bertran i Bernat Sanahuja han fet embogir Can Llong amb el momentani 4 a 0.

A la represa, el Palerm ha aconseguit apropar-se perillosament al marcador (5-3), gràcies, en bona part, a dues dianes de Bruce Irving de penal. Però quan semblava que tot es podia tòrcer, Dusan Banicevic i Averka s’han encarregat d’emmudir la cinquantena d’italians presents a Can Llong (7-4). En el darrer període l’Astralpool Club Natació no ha donat cap opció perquè l’Euro Cup marxés de Sabadell.

Comentaris
To Top