Ciutat

VÍDEO | Cinc helicòpters militars sobrevolen Sabadell generant un gran soroll

Sorpresa aquest dilluns al matí després que un grup de cinc d’helicòpters militars hagin sobrevolat el cel de Sabadell, generant un estrepitós soroll al seu pas. Això ha fet aixecar el cap diversos sabadellencs, que han advertit sobre la situació pel rebombori que ha provocat el seu pas.

Els aparells han passat per diferents ciutats catalanes durant la jornada, tal com han detallat a través de les xarxes socials de Trànsit Aeri de Catalunya. Segons la mateixa informació, es tracta de dos NH90, dos Eurocopter EC665 Tigre i un Boeing CH-47 Chinook de les FAMET de l’Exèrcit de Terra Espanyol que s’han dirigit fins a Sabadell.

Vídeo publicat a les xarxes socials per Rafael Carrasco, des de Barberà del Vallès

Es tracta d’una escena relativament habitual. Sense anar més lluny, el passat 24 d’abril un Boeing CH-47 Chinook ja va aterrar a l’Aeroport de Sabadell, amb maniobres controlades des de l’equipament local.

Helicòpter de l’exèrcit a Sabadell | David Chao

Comentaris
To Top