Ciutat

“La gent torna a fer les maletes per anar lluny”: Sabadell Viatgera assegura que el turisme remunta

Tres agències de la ciutat seran a la fira B-Travel, que se celebrarà de l’1 al 3 d’abril a fira Barcelona

Imatge d’arxiu d’uns turistes a punt d’entrar a un hotel / Lluís Franco

L’associació Sabadell Viatgera aposta per remuntar després de dos anys molt difícils pel sector del turisme. Des de l’entitat, que agrupa interessos i necessitats de més d’una vintena d’agències de viatges de la ciutat, asseguren que les consultes i les reserves estan augmentant, ara que els efectes i les restriccions de la pandèmia han minvat a la majoria de països del món.

Carles Carrión, president de Sabadell Viatgera i director de Kareba Viatges, apunta: “Els sabadellencs volen viatjar i s’està notant, ja no només en l’allau de consultes que estem rebent, sinó també a la quantitat de reserves que s’estan fent”.

“En la mesura que es recupera la confiança, la gent torna a fer les maletes per anar-se’n lluny”, explica el sabadellenc Marc Espín, dissenyador de viatges especialitzat en Guatemala, qui també assegura que nota el canvi de tendència en la quantitat de persones que el contacten interessats per la destinació.

Sabadell Viatgera, a B-Travel

Tres agències de viatges de la ciutat, Kareba, Xaluca i Rift Valley, seran a la fira B-Travel, que es durà a terme de l’1 al 3 d’abril a la Fira de Barcelona. La cita se celebrarà sota el títol Tenim un viatge pendent, amb l’objectiu de remuntar la frenada en turisme que ha suposat la Covid.

Les tres companyies sabadellenques formen part de l’associació Sabadell Viatgera, que les principals agències de viatges de la ciutat van crear amb l’objectiu de compartir recursos i tenir més força davant les decisions de les administracions. L’entitat compta amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell, des del programa Ciutat i Turisme.

Sabadell no perd l’esperit viatger, malgrat tot

Comentaris
To Top