ESPORTS

Aguza: “Hem de tenir tranquil·litat i veurem fins a on podem arribar”

Sergio Aguza en el Sabadell-Costa Brava

El migcampista arlequinat incideix en el missatge del vestidor per no caure en l’ansietat i repetir errades a casa

Sergio Aguza s'ha convertit en una peça clau en l'engranatge de Munitis / Ll. Franco

El missatge és unànime en el vestidor del Sabadell i Sergio Aguza s’ha encarregat de recordar-ho una vegada més: “Hem de tenir tranquil·litat, confiar en la feina del dia a dia i sortir a guanyar cada partit per acumular punts a la motxilla. Això ens permetria allunyar-nos de la zona baixa i, al mateix temps, acostar-nos a dalt”. Sense citar ni descens ni play-off, les paraules ‘prohibides’ de Pedro Munitis.

La lliçó està ben apresa. No es vol caure en un excés d’ansietat, com va passar contra el RM Castilla. Així ho reconeixia el mateix Aguza: “davant el Castelló vam fer un bon partit i vam merèixer molt més, però el dia Castilla ens va fer molt mal el seu primer gol i no vam ser un equip reconeixible. En canvi, al camp de San Fernando vam tornar a ser un equip molt seriós i competitiu per tornar al camí de la victòria”.

El migcampista de Sant Boi de Llobregat nega que la pressió pugui afectar quan es parla de play-off en l’entorn arlequinat. “Els equips pressionats són els que volen sortir de la zona de descens i no surten. La nostra posició ens permet tenir una certa tranquil·litat i l’objectiu és anar sumant i veurem fins a on podem arribar quan faltin tres o quatre jornades. Desviar l’atenció en altres coses seria equivocar-nos”.

Ara mateix, doncs, tota l’energia es concentra en el duel de diumenge (17 h) contra el líder, Albacete. Aguza té clar que es tracta “d’un gran equip”, però també recorda que en l’antecedent de la primera volta al Carlos Belmonte – bastant recent perquè el duel es va endarrerir per casos de Covid – “vam plantar cara i a la segona part vam ser capaços de jugar al seu camp i igualar el marcador amb un jugador menys. Al final va tocar aguantar i patir. Serà un gran partit”.

El Sabadell és el segon millor visitant del grup. El repte serà, com admet Aguza, “millorar les estadístiques a la Nova Creu Alta en aquest tram final del campionat. Ara tenim l’oportunitat de revertir aquesta situació amb el suport de la nostra afició. En cas de fer-ho, si continuem forts a fora, podríem pensar en alguna cosa important”.

Per cert, en el capítol de preguntes del soci, algú li ha demanat si havia pensat en la carrera de periodisme en un futur. Aguza va ser contundent: “Mai m’ha passat pel cap aquesta possibilitat, no és una opció”. Ha reconegut, això sí, que ha participat en algunes preguntes als seus companys fent-se passar per un soci. És un dels grans animadors del vestidor.

Comentaris
To Top