Ciutat

En Comú Podem Sabadell reorganitza la seva cúpula directiva

Foto d'Arxiu d'un míting de la formació al Pavelló del Nord, 11 de desembre a Sabadell/ Victòria Rovira

La cúpula d’En Comú Podem Sabadell mou fitxa per reorganitzar la seva direcció. La formació morada encapçalada pel portaveu i diputat a les Corts, Joan Mena, i les coordinacions de Marta Salido i Alejandra Sandoval, han establert les noves bases del partit a la ciutat.

Mitjançant criteris de “paritat” – actualment, hi haurà 15 homes i 10 dones a la formació -, “territorialitat” – una persona, com a mínim, de cada districte de la ciutat – i “rejoveniment” – entrada de gent que fins ara no participava en l’espai de direcció – ha establert les seves noves bases, segons ha comunicat el partit en una nota de premsa.

Dividida en àrees delimitades, àrea interna i externa, el partit morat també ha definit les seves secretaries. Per una banda, l’àrea interna recull les secretaries d’Organització (Eva Guerra i Antonio Roa), Finances (Serguei Carrascosa i Rosa Morales), Comunicació (Luis Davó i Joan Carles Torres, Formació i elaboració programàtica (Joan Berlanga i Rosa Ribell), Barris (Ramón Giménez), Estratègia i anàlisi electoral (Josep López i Pepa Torralba), Actes (Juan Pedro Solano). I per l’altre, l’àrea externa recull les de Política Municipal (Pamela Moreno i Eduard Navarro), Feminismes (Margarita Pérez), Ecologia (Pere Vila), Moviments socials (Manuel Montenegro i Martín Rodrigo), Acció sindical (Daniel Domínguez i Isabel Escobar i Joves (Sara Leyva i Jordi Plans).

Comentaris
To Top