Oci i cultura

El Fresc també revela el seu cartell: Marina Rossell, Roger Mas i la Balkan Paradise Orchestra (per ara)

Les integrants de la Balkan Paradise Orchestra / DS

Marina Rossell, la Balkan Paradise Orchestra, Roger Mas i Enric Cambray són els primers noms confirmats del Fresc Festival, que celebrà la seva cinquena edició del 26 de juny al 15 de juliol. Com sempre, els concerts tenen lloc a l’amfiteatre dels Jardinets de la Fundació 1859 Caixa Sabadell.

El festival prendrà el relleu al Festival Embassa’t (19, 20 i 21 de maig) i al Festival Observa (del 26 de maig al 19 juny), ambdós se celebren a l’amfiteatre del Parc Catalunya, així com de la revetlla de Sant Joan (23 de juny). D’aquesta manera, la ciutat de Sabadell encadenarà una primavera i inici de l’estiu plena d’activitats culturals amb la intenció que no es trepitgin less unes amb les altres.

La cantant Marina Rossell presentarà el seu nou disc, 300 crits, en el qual avança en la seva recerca de cançons de resistència, nascudes de la necessitat de sobreviure en temps maleïts i que, anys després de ser escrites, continuen commovent i acompanyant generacions. Serà el dilluns 5 de juliol (21 h).

Marina Rosell presentarà el disc ‘300 crits’ / DS

Una setmana abans, justament, el dilluns 27 de juny (21 h) serà el torn de la Balkan Paradise Orchestra, que presentarà el seu nou espectacle BPΩ Tour, un reflex de l’essència d’aquesta banda nascuda a Barcelona el 2015 i que s’ha convertit en una formació d’abast internacional. També presentarà nou disc el cantautor solsonenc Roger Mas, en la que serà la seva tercera incursió al festival estiuenc de Sabadell.  El dimarts 13 de juliol (21 h) hi presentarà Totes les flors.

En clau teatral, la programació del Fresc Festival inclourà, entre d’altres, Hamlet.01, una stand-up tragedy escrita per Sergi Belbel i protagonitzada per l’actor Enric Cambray, qui ha compaginat aquesta estrena amb la seva feina al programa El Llop, de TV3, protagonitza l’obra en solitari, parlant directament al públic i amb molt de sentit de l’humor. El seu pas serà el diumenge 10 de juliol (21.30 h).

Comentaris
To Top