Diners

Gesfime, reconeguda com a número 1 en vendes pel Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Barcelona

La immobiliària sabadellenca Gesfime ha estat reconeguda per haver sigut la que ha realitzat més vendes compartides tant entre les que formen Apialia Sabadell com entre les 325 agències d’Apialia Catalunya, durant el 2021. El guardó l’atorga anualment el Col·legi d’Agents de la Propietat de Barcelona.

L’equip de Gesfime, amb el reconeixement / CEDIDA

El col·lectiu d’agents de la propietat immobiliària aglutina 22 organitzacions Apialia (formades per diferents municipis) i ha atorgat el reconeixement a Gesfime per haver liderat les vendes compartides d’Apialia Sabadell, que en aquest cas està formada per 22 agències d’aquest municipi, Barberà, Castellar, Sentmenat i Sant Quirze. Apialia Sabadell va signar 126 operacions compartides l’any passat, per sobre de les 71 del segon classificat, Apialia BCN – Eixample. El nombre d’operacions de Gesfime (C/ Brutau, 104) li ha permès obtenir el reconeixement de l’àmbit català, no només de la seva àrea de treball.

La responsable financera de Gesfime, Heidi Requena, assegura que “tot i que el reconeixement ha recaigut en nosaltres, és fruit de la col·laboració amb la resta de companys d’Apialia i constata que la cooperació en la professió immobiliària funciona”.

Comentaris
To Top