Ciutat

Els Mossos celebren el dia de les Esquadres reivindicant la seva “proximitat”

La cita anual s’ha celebrat a Castellar del Vallès i ha servit per a realçar actuacions meritòries de mossos

Mossos d'Esquadra a l'Auditori Miquel Pont de Castellar del Vallès / CEDIDA

Castellar del Vallès ha acollit dimecres l’acte de celebració del Dia de les Esquadres, un esdeveniment organitzat per l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra de Sabadell (ABP Sabadell), que engloba tots els municipis de la seva competència (Castellar, Sentmenat, Sabadell, Polinyà, Santa Perpètua, Palau-solità i Plegamans, Sant Quirze del Vallès, Sant Llorenç Savall i Gallifa).

L’intendent cap de l’ABP Sabadell, Enric Cervelló, ha recalcat la feina de Mossos d’Esquadra en el darrer any i ha realçat que el valor com a “policia de proximitat” i ha assenyalat que un dels camins a seguir és el de la paritat.

A l’acte, que s’ha dut a terme a l’Auditori Municipal Miquel Pont, hi ha assistit l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés i el regidor de Seguretat de l’Ajuntament, Jesús Rodríguez,  l’inspector sotscap de l’ABP Sabadell Felip Garcia, respectivament, i el sotinspector cap de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Santa Perpètua, Daniel Ruiz. També hi han estat presents alcaldes i regidors de les localitats que integren l’ABP Sabadell, a més del Director General d’Afers Penitenciaris, el castellarenc César Galván, entre d’altres.

El dia de les Esquadres s’ha celebrat a l’auditori municipal Miquel Pont / D.S.

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i el regidor de Seguretat, Jesús Rodríguez, han estat presents a la celebració / D.S.

El Dia de les Esquadres és una celebració anual que té per objectiu considerar la feina de totes aquelles persones que integren els Mossos d’Esquadra. En aquest sentit, la jornada ha servit per fer públiques 35 felicitacions a agents i comandaments policials que en el darrer any han destacat de forma meritòria en alguna de les seves actuacions.

En l’acte s’han reconegut agents de policia per les seves actuacions en el darrer any

Comentaris
To Top