ESPORTS

L’infantil masculí del Club Natació de vòlei, campió de Catalunya

Infantil masculí Club Natació
Els protagonistes de la final al Municipal de Roquetes / CEDIDA

En una espectacular final davant el FC Barcelona al pavelló Municipal de Roquetes, l’infantil masculí del Club Natació Sabadell es va proclamar brillant campió de Catalunya i s’ha classificat per participar en el Campionat d’Espanya de la categoria que se celebrarà a Sòria del 18 al 22 de maig.

Nedadors i blaugranes van mostrar un nivell altíssim de joc a la final essent necessari arribar al cinquè set per decidir el guanyador. Després d’anotar-se el primer set, el Club Natació es va veure superat pel FC Barcelona, que també va gaudir d’avantatge al quart. De fet, va tenir diverses pilotes de partit, però els jugadors de Roberto Pozzato van saber resistir i esperar el seu moment per igualar i forçar el cinquè set, en el qual van mostrar-se clarament superiors aconseguint de manera èpica el títol català.

Al Campionat d’Espanya

En l’acte de lliurament dels trofeus i medalles van participar Iván Garcia, alcalde de Roquetes; Joan Mulero, president del CV Roquetes i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de voleibol. Els dos equips s’emporten com a premi els dos bitllets que Catalunya disposa per participar en el Campionat d’Espanya del mes de maig. D’altra banda, el pròxim cap de setmana, el Club Natació Sabadell organitza la fase final catalana en la categoria cadet masculina. Cal recordar que el conjunt nedador juvenil va ser segon en categoria masculina.

Comentaris
To Top