ESPORTS

Caravana arlequinada al Johan Cruyff: 600 entrades venudes el primer dia

Una imatge del Mini Estadi en la visita de la temporada 11/12 / Ll. Franco

La victòria del Sabadell davant el Nàstic no només situa el conjunt arlequinat en quarta posició sinó que ha provocat una autèntica febre arlequinada. Aquest passat diumenge ja es va reflectir a la Nova Creu Alta amb un ambient excepcional i més de 5.000 aficionats a les graderies. Al final del partit, va esclatar l’eufòria i també va activar una nova caravana arlequinada pel següent desplaçament.

Serà el pròxim dissabte (17 h) a l’estadi Johan Cruyff davant el Barcelona B, un altre rival directe. Les oficines de la Nova Creu Alta van quedar gairebé col·lapsades en el primer dia de venda d’entrades (a 16 euros) pel partit contra el filial blaugrana. El Centre d’Esports va rebre un miler d’entrades i al final d’aquesta primera jornada ja se n’havien venut 600, més de la meitat. Una autèntica bogeria. Sembla més que probable que s’esgoten el miler i això obligaria a fer una nova demanda de localitats.

És evident que la Ciutat Esportiva Joan Gamper es vestirà amb els colors arlequinats, recordant altres antecedents semblants, com el de la temporada 85/86 quan el Sabadell d’Uribarri va fer un pas de gegant per l’ascens a Primera Divisió. Un gol de Joaquin Villa va ser suficient en un Mini Estadi amb clara majoria d’aficionats sabadellencs. Es calcula que més de 4.000 van assistir. L’última gran caravana arlequinada va ser la temporada 11/12 en el retorn del Sabadell a Segona A, recordat també pel golàs de Juvenal, amb tot el Gol Nord ple de seguidors arlequinats. Ara es repetirà la situació.

Comentaris
To Top