Ciutat

Festa Gallega al Parc Catalunya

El Centro Nós celebra la festa gallega amb música i gastronomia típica

El Centro Galego Nós, una entitat que promou la cultura gallega a Sabadell, ha organitzat la seva tradicional festa gallega al Parc Catalunya per acostar la cultural, gastronomia i tradicions de la seva terra a tots els sabadellencs.

L’esdeveniment s’ha celebrat a prop de l’espai dels ànecs del Parc i ha comptat amb un escenari per actuacions musicals així com una paradeta de productes gallecs, com el pop a feira, lacón o vedella de Lugo. Durant el dia s’ha fet el dinar de germanor dels socis del centre amb molt bon ambient i assistència de públic. També hi ha participat altres entitats gallegues del territori, entitats culturals de Sabadell, partits polítics i l’equip de l’ajuntament.

Els gaiters no van faltar a la cita / Victòria Rovira

“El dinar ha estat un èxit i després de la pandèmia es veu a la gent amb ganes de sortir. Les valoracions són molt positives”, ha destacat el president de l’entitat, Manuel Vázquez.

Durant tot el dia el so dels gaiteros ha acompanyat la vetllada i al capvespre s’ha pogut gaudir del concert de l’orquestra Klan de Sabadell.

Comentaris
To Top