Oci i cultura

Joan Dausà promet “saltar de planxa” al concert del Festival Observa de Sabadell

joan dausa festival observa

Serà un dels moments més esperats d’aquest dissabte a la nit, a l’amfiteatre del Parc de Catalunya

Salt de planxa de Dausà a Sant Joan Despí

Quedeu avisats. Joan Dausà, com en la resta de concerts de la gira Ho Tenim Tot, té intencions de botar des de l’escenari del Festival Observa en direcció a les primeres files de fans perquè un mar de braços el faci levitar.

Serà un dels moments més esperats d’aquest dissabte a la nit, a l’amfiteatre del Parc de Catalunya. Sobretot, després de la nata monumental que es va endur en el concert del 22 d’abril a Sant Joan Despí. Va enganxar per sorpresa el públic i va caure al buit  perquè ningú no el va agafar. Tot i els morats que es va endur a les costelles, va reaccionar amb una maniobra intel·ligent i, a tot arreu, s’ha rigut d’ell mateix.

Això ha posicionat la patacada com un reclam més per assistir als seus concerts. A Twitter, ja ha assegurat que no renunciarà als saltirons.

Aquest moment serà esperat, com també ho serà, evidentment, l’estrena d’una de les cançons que fa mèrits per ser un dels temes de l’estiu. La recentment estrenada i rítmica Queda’t així, un tema tropical que flirteja electrònicament gràcies al cop de mà del productor musical Alizzz.

 

Dausà agafarà el relleu de l’Observa al grup Tribut a Queen de dijous, que va seduir a nostàlgics, i a Don Patricio, que divendres va atraure centenars de joves al Parc de Catalunya. El diumenge, l’actuació més esperada per la canalla, Dàmaris Gelabert.

Comentaris
To Top