ESPORTS

Sofia Santacreu (J.A. Sabadell), campiona d’Europa sub-18 dels 5.000 m marxa

Sofia Santacreu
Sofia Santacreu després d'aconseguir la medalla d'or / CEDIDA

La jove atleta de la Joventut Atlètica Sabadell, Sofia Santacreu s’ha convertit en una de les grans protagonistes al Campionat d’Europa sub-18 que se celebra a Jerusalem (Israel). Amb una sensacional actuació, s’ha penjat la medalla d’or a la prova dels 5.000 metres marxa.

A més, ho ha fet amb uns registres realment espectaculars. El seu temps (22.46.32) significa la millor marca personal, rècord d’Espanya i s’ha quedat a un segon del rècord del Campionat. També suposa el tercer millor registre de tots els tems de la categoria.

Sofia Santacreu és una de les promeses amb més futur de la J.A. Sabadell. Amb només 16 anys, l’atleta entrenada per Sergio Ezquerro ha demostrat en aquest Campionat que pot aspirar a cotes importants en aquesta especialitat. L’altra representant de l’entitat local, Merem Gabriel, ha acabat en una meritòria desena posició en la prova dels 3.000 metres.

Comentaris
To Top