ESPORTS

Mouhamadou Keita (Lleida Esportiu), tercer fitxatge del CE Sabadell

Keita
Mouhamadou Keita és el primer reforç per la davantera / CEDIDA

L’operació-fitxatges s’accelera. El Sabadell ha fet oficial la incorporació, com ja s’esperava, de Mouhamadou Keita, procedent del Lleida Esportiu la passada temporada a les ordres de Gabri Garcia. De fet, aquest jove davanter d’origen senegalès -va néixer a Dakar- va explotar a les files del conjunt lleidatà, sent el segon màxim golejador de l‘equip amb 7 gols.

Abans d’arribar al Lleida, va acumular experiència a Segona Divisió B a les files del Peralada (18/19), Andorra (19/20) i Getafe B (20/21). Al conjunt de la Terra Ferma es va consolidar plenament. És un futbolista baixet (1,67 m) que sap explotar la seva habilitat i rapidesa per desbordar i veure porteria amb facilitat. Es converteix en el primer davanter d’aquesta nova etapa arlequinada.

A les pròximes hores podrien arribar més incorporacions en aquesta cursa contrarellotge per confeccionar la plantilla. També del Lleida Esportiu sonen amb força Joan López, Joanet, i el central Adrià Pladevall. La cessió de Max Svensson (Espanyol B) està encallada, però no descartada. El factor econòmic és ara el principal obstacle.

Comentaris
To Top