ESPORTS

Can Llong acomiada la nedadora Cata Corró

Cata Corró, acomiadant-se dels presents a Can Llong / LL. FRANCO

L’adeu somniat. Fa escasses setmanes, la nedadora del Club Natació Sabadell, Cata Corró, feia públic la seva renúncia a continuar competint al més alt nivell per prioritzar altres aspectes de la seva vida. Als seus vint-i-set anys, la d’Inca es va poder acomiadar davant companys, amics i entrenadors del món de la natació, així com part de la seva família, durant el campionat d’Espanya absolut Open d’estiu, celebrat a Can Llong. Abans de cloure la competició, el Club Natació Sabadell i la Reial Federació Espanyola de Natació van voler homenatjar una esportista especial, a dins i fora de l’aigua, capaç de guanyar nombroses medalles i afrontar amb naturalitat tres tumors cerebrals.

El president del CN Sabadell, Claudi Martí, va regalar a Corró un obsequi, així com un vídeo glossant la seva figura, mentre la RFEN, a través del president Fernando Carpena, va reconèixer-la amb la insígnia d’or de l’ens federatiu.

Prop d’una vintena de medalles

Esportivament, l’estatal va ser profitós per als interessos del Club Natació Sabadell. Amb un total de setze medalles, destaquen els ors obtinguts al 4×200 lliure femení, amb Corró entre les integrants, o els ors de Manu Martos als 50 i 100 m esquena, i la medalla d’or als 200 braça de Marina Garcia.

Comentaris
To Top