Vallès

​Dos detinguts a Polinyà per cultivar més de 250 plantes de marihuana

Les dues persones arrestades, a més de gestionar la plantació, també s’encarregaven de la distribució i venda de la marihuana

La Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local de Polinyà, ha detingut dues persones, en el marc d’un operatiu contra el cultiu d’interior de marihuana, detectat en una nau industrial d’aquesta localitat. En l’escorcoll de l’espai, dut a terme a mitjans del passat mes de juliol, han comissat 256 plantes que suposa un pes al voltant dels 120 quilograms.

El cos es va posar sobre la pista, gràcies a “informacions anònimes”, el passat mes de març i va corroborar que en aquest immoble s’hi plantava aquesta droga, ja que la companyia elèctrica va confirmar que s’havia punxat la llum de l’escomesa pública. Els dos detinguts disposaven de material com focus, ventiladors i aires condicionats, entre d’altres, per a l’optimització del cultiu.

Les dues persones arrestades, a més de gestionar la plantació, també s’encarregaven de la distribució i venda de la marihuana. Per això, la Policia Nacional els ha acusat de ser presumptes autors d’un delicte de tràfic d’estupefaents i defraudació del fluid elèctric.

Comentaris
To Top