Ciutat

Noves pilones de seguretat a l’aparcament de la plaça del Doctor Robert de Sabadell

Pilones a l'aparcament de la plaça Doctor Robert

La intenció és delimitar el trànsit de vehicles

Els nous elements a la sortida de l'aparcament / Dani Sánchez

Les novetats al voltant de l’Ajuntament de Sabadell continuen, més enllà de les millores a la façana i a tot l’edifici. Des de fa uns dies hi ha instal·lades unes pilones a la sortida de vehicles l’aparcament de la plaça del Doctor Robert, que està projectat es connecti amb el del Passeig i esdevingui un servei amb 500 places.

Els elements s’han col·locat per delimitar el pas dels cotxes, encarant-los per enfilar el carrer del Sol, i afegir també una mica de seguretat en aquest extrem de la plaça, ja que és una zona concorreguda, especialment de canalla.

Curiosament, aquest accés, juntament amb el del Pedregar es tancaran quan s’uneixin els dos aparcaments soterrats. Aquesta és la proposta que ha fet l’equip municipal, que va presentar fa gairebé un any. De fet, al ple del mes de juny d’enguany, es va aprovar el rescat a la concessionària de l’aparcament de Doctor Robert per un import d’1,1 milions d’euros i que servirà per avançar el final de la relació contractual al 30 de juny del 2023, quan la data era el 15 de febrer del 2029.

Amb aquests 1,1 milions d’euros, el consistori ha destinat pràcticament sis milions d’euros -4,8 milions per la compra a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC)- sense haver fet cap mena d’intervenció.

Comentaris
To Top