Vallès

El conductor de l’atropellament mortal “no només no va frenar, sinó que va accelerar”

El president del Club Ciclista de Rubí, Pedro Cancio, denuncia que va ser “un atemptat”

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest diumenge a la nit el presumpte conductor del vehicle que va atropellar un grup de ciclistes a Castellbisbal (Vallès Occidental), deixant dos morts, veïns de Rubí, i dos ferits. L’arrest va tenir lloc un cop es va localitzar el turisme a Martorell (Baix Llobregat). El conductor va fugir del lloc dels fets i va deixar el cotxe abandonat a una plaça de la localitat, on la Policia Municipal el va trobar.

Aquest dilluns, el president del Club Ciclista de Rubí, Pedro Cancio, ha explicat en declaracions a TV3 que l’home “no només no va frenar, sinó que va accelerar”. “El que anava l’últim del grup, que va poder reaccionar i deixar-se caure a un costat, sense més conseqüències, va veure com va accelerar i va treure el braç com dient ‘aquí us quedeu’ i fent el gest d’alçar el dit del mig’.” El president del Club Ciclista de Rubí anava amb el grup accidentat i va resultar il·lès.

Cancio, que formava part del grup de ciclistes, assegura que “no és un accident, no ha estat sense voler; tal com van passar els fets, és un atemptat“, sentencia. Segons denuncia, el conductor, de 41 anys i amb antecedents per delictes de trànsit, va envair el carril contrari i va envestir el grup, que formaven vuit ciclistes, abans de fugir sense atendre les víctimes ni avisar a Emergències.

Comentaris
To Top