Publicitat
Vallès

Un atropellament mortal a Castellbisbal deixa dos ciclistes morts i tres més ferits

accident castellbisbal
Imatge del lloc dels fets / ACN

Un vehicle ha envestit mortalment aquest diumenge al matí dos ciclistes i n’ha deixat tres més ferits a la carretera C-243c, a Castellbisbal (Vallès Occidental). Després de l’accident, el conductor ha fugit. Els Mossos ja han localitzat el cotxe, a prop de Martorell, i el diumenge al vespre han pogut detenir l’autor dels fets. El responsable és un veí de Martorell de 41 anys, l’actual parella de la compradora del vehicle.

Els fets

Les primeres informacions expliquen que el cotxe ha envestit frontalment a un grup de nou ciclistes i després ha escapat del lloc dels fets. A l’accident s’hi han desplaçat cinc dotacions de Bombers de la Generalitat, cinc ambulàncies, un helicòpter del SEM i cinc patrulles dels mossos. Un dels ciclistes ferits de gravetat ha pogut ser traslladat a l’hospital, però ha acabat morint hores després.

L’accident ha provocat que Protecció Civil hagi activat el Procicat. Fent que la C-243c estigués tallada durant una bona part del matí mentrestant actuava el dispositiu d’emergències.

Publicitat
Comentaris
To Top