Vallès

‘Eufòria’ triomfa entre els pregons de les festes majors del Vallès

triquell euforia tv3

Els concursants vallesans de l’exitós programa televisiu, escollits per donar el tret de sortida a la festa

Un boom aquest estiu. Eufòria va ser una de les sensacions de la temporada passada de la televisió pública. El concurs de talent musical de TV3 continua allargant el seu èxit. I és que els tres participants del programa que són del Vallès Occidental i Oriental han estat escollits per fer el pregó de les festes majors del seu municipi.

Estela inaugurarà aquest divendres la Festa Major de Ripollet des de la plaça del Molí de la localitat. “Em posa més nerviosa cantar al Palau Sant Jordi”, confessava l’artista. S’espera que també agafi el micro per cantar dos temes que va defensar mentre concursava al programa. La ripolletenca es va quedar a les portes de les semifinals del talent show.

El seguici de cantants de festes majors el tancarà Triquell dimarts vinent a la plaça de la Vila de Sant Quirze del Vallès. Una data adaptada a l’agenda del cantant, perquè la Festa Major de Sant Quirze arrenca, igual que a Sabadell, dijous 1 de setembre i acaba també el dia 5. Triquell va ser finalista de l’espai musical.

Per la seva banda, Joan Liaño va aixecar el taló aquest dijous a la nit a la Festa Major de Blancs i Blaus, a Granollers. Com no podia ser d’una altra manera, va interpretar una cançó des del balcó de l’Ajuntament i, finalment, va donar el tret de sortida amb l’encesa de la traca de petards. Dels 16 participants del programa, que va tenir un gran seguiment a Catalunya, tres eren de les comarques vallesanes.

Comentaris
To Top