FESTA MAJOR

Descarrega la teva foto amb el Triquell a la redacció del Diari de Sabadell

L’artista d’Eufòria va fer-se fotografies amb fans durant més de dues hores

El Triquell, en l'acte del Diari de Sabadell / Victòria Rovira

Després de l’acte de Festa Major del Diari de Sabadell amb el Triquell, l’artista d’Eufòria (TV3) va quedar-se firmant autògrafs i fent-se fotografies a dins al redacció del mitjà fins que es va fer de nit, durant més de dues hores. Amb sensibilitat i paciència, el cantant va atendre infants i adolescents que es volien endur un record bonic de l’entrevista i l’actuació en directe, que van atraure centenars de persones. La cua es va allargar des de la plaça Ricard Simó fins a gairebé la plaça de l’Àngel.

Molts fans van voler immortalitzar el moment amb una selfie o, simplement, van demanar la fotografia a un amic o familiar. A molts altres, els fotògrafs del Diari de Sabadell van retratar-los a l’interior de la nostra redacció. En aquest cas, podeu descarregar-vos les imatges amb el Triquell en aquest enllaç.

L’acte va atraure fans del Triquell de Girona o Tàrrega, fins i tot. El cantant va dedicar-los una actuació amb repertori del seu grup, Alter Soma.

Durant l’acte, el Triquell va deixar anar diferents titulars, que us hem resumit. També podeu veure les fotos durant l’acte.

FOTOS: La visita del Triquell al Diari, en imatges

Comentaris
To Top