Ciutat

La Fundació Atendis celebra avui el seu sisè sopar solidari

La Fundació Privada Atendis, que atén persones amb discapacitat intel·lectual, celebra avui dijous 15 de setembre el seu sisè Sopar Solidari que, un any després, torna a la presencialitat tot i que manté el take-away. Els diners recaptats es destinaran a l’equipament destinat a les persones ateses als diferents centres i serveis de la fundació, a banda de la compra de material tècnic. En aquesta edició, els participants podran degustar plats tradicionals de la cuina mediterrània al restaurant del Club Tenis Sabadell, el Cooper.

També hi ha l’opció d’escollir el format que es va impulsar durant la pandèmia, el sopar a domicili. “Hem donat les dues opcions, donat el bon acolliment que va tenir l’any passat el sopar a domicili”, expliquen fonts d’Atendis.  El preu del menú solidari és de 42 euros. Per a les persones que no puguin gaudir del sopar però hi vulguin participar, es pot fer un donatiu de fila 0 a ES89 0081 0900 8900 0520 1727, o  a través del Bizum amb el codi 01270.

En aquesta ocasió es podrà degustar, a partir de les 20.30 h, un pica-pica que es farà en format dempeus. El restaurant del Club Tennis Sabadell s’encarregarà d’elaborar els menús. De moment, s’espera que més d’un centenar de persones (168) assisteixin al sopar al restaurant –amb presència de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, representants de grups municipals i altres entitats de la ciutat – i també d’altres (7) el rebran a casa. Les reserves per assistir al sopar s’han de fer prèviament a la pàgina web d’Atendis o a través de Whatsapp. Durant la vetllada, tindrà lloc un espectacle de màgia i també un sorteig de regals, a banda d’alguns parlaments.

L’any passat, la fundació Atendis va batre rècords de participació en el seu cinquè sopar solidari, que tornava a la presencialitat. L’acte va comptar amb 145 assistents presencials i 34 menús que es van rebre a domicili. L’any 2020 es van recaptar 3.800 euros, que va celebrar-se a domicili. El 2021, l’entitat va recaptar més de 4.100 euros amb l’acte solidari.

Comentaris
To Top