Denís dona la primera victòria de la temporada al Juvenil del CE Sabadell

Els jugadors del Juvenil del CE Sabadell celebrant el primer dels gols // Cedida pel CE Sabadell

El juvenil “A” del CE Sabadell ha aconseguit la primera victòria de la temporada després de superar al Huesca per 2 a 0 a Olímpia, gràcies a un doblet de Denís.

El partit ha començat amb el conjunt visitant apretant i incomodant la porteria d’un Oriol Ciurans que ha estat imperial durant tot l’enfrontament. Tot i l’empenta oscenca, el primer cop del partit l’ha donat el CE Sabadell que ha fet molt mal a la contra durant tot el partit. Passat el minut 20, Denís, amb un xut creuat, ha superat al porter rival.

El conjunt arlequinat s’ha començat a sentir més còmode amb l’avantatge al marcador i amb transicions ràpides han posat en problemes a la defensa visitant. En una d’elles, el propi Denís ha duplicat l’avantatge local i el seu compte personal. Amb el 2 a 0 s’ha arribat al descans.

A la segona meitat ho tornat a sortir en tromba el Huesca però s’ha trobat, de nou, amb un Oriol Ciurans que s’ha multiplicat i amb una manca d’encert preocupant. Els aragonesos han apretat buscant retallar distàncies, però sense èxit. D’aquesta manera, el Juvenil “A” del CE Sabadell ha aconseguit la seva primera victòria de la temporada i es queda amb 4 punts després de la disputa de les tres primeres jornades de la Divisió d’Honor.