Publicitat
Diners

Els accidents laborals al Vallès augmenten un 30% respecte a fa un any

Accidents Laborals Vallès

Del total d’accidents laborals, 3 han sigut mortals, la mateixa xifra que l’any anterior

Del total d’accidents laborals al Vallès Occidental, 3 han sigut mortals, la mateixa xifra que fa un any / ACN

En el primer semestre de 2022 s’han comptabilitzat un total de 6.612 accidents laborals al Vallès Occidental, un 29,1% més que respecte al mateix període de l’any anterior (1.490 accidents més), segons les dades de l’Observatori d’Economia Local del Vapor Llonch, només disponibles en l’àmbit comarcal.

Del total d’accidents laborals, 3 han sigut mortals, la mateixa xifra que fa un any. Així mateix, tant els accidents lleus (6.576) com els accidents greus (33) s’han vist incrementats un 28,9% i un 94,12%, respectivament. D’aquesta manera, l’Índex de sinistralitat laboral es col·loca en els 1.972,4 accidents per cada 100.000 llocs de treball, un 25,6% per sobre de la xifra de l’any anterior.

Pel que fa a la distribució de la sinistralitat pels grans sectors d’activitat, el nombre més gran d’accidents laborals es comptabilitza en els serveis –concentren el 71,7% dels treballadors–. Així, un 61,9% dels accidents laborals que s’han produït (4.096 accidents) s’han esdevingut en activitats dins d’aquest sector.

Publicitat
Comentaris
To Top