Ciutat

L’APM de TV3 visita Sabadell per aprendre a ballar sardanes

La periodista Nerea Sanfe va assistir a un assaig del Grup Sardanista Mirant al Cel

L’APM és un dels programes més consolidats a la graella de TV3. Amb gairebé dues dècades colant-se a les cases catalanes, ha recopilat múltiples escenes icòniques que s’han integrat en el diccionari de molts ciutadans. Gent que deixa anar un ‘Sa matao Paco’ quan algú cau o que s’acomiaden amb un ‘Bye bye, hasta otro ratito’ quan volen marxar d’un lloc amb gràcia.

La nova temporada, que va arrencar el 18 de setembre, compta amb una nova secció. Es tracta de “Catalunya on falla”, liderada per la reportera valenciana Nerea Sanfe, que s’endinsa a diferents espais propis amb una mirada desenfadada i sense pèls a la llengua.

Aquesta setmana, la periodista de l’APM ha arribat a Sabadell. Concretament, Sanfe va visitar el Grup Sardanista Mirant al Cel, fundat a la ciutat l’any 1947. Durant la jornada, la valenciana va descobrir alguns dels secrets per ser un bon sardanista. O, com ella mateixa va dir, un bon sardaner.

El programa va servir per viure un assaig en directe, amb totes les particularitats del món de la dansa catalana per excel·lència. Sanfe va protagonitzar divertides escenes, “saltant com la Heidi” i lluint un vestit “de tres talles menys”. La periodista també va “perseguir” alguns sabadellencs per preguntar si havien ballat sardanes darrerament o si coneixien la tècnica. “Això de ballar sardanes és pitjor que anar al gimnàs”, s’expressava visiblement cansada.

Comentaris
To Top