Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia cau amb contundència a la pista del BM Granollers (39-29)

Els 7 gols del gracienc Dani Peiró no han servit per evitar la segona derrota / CEDIDA

Desfeta. L’OAR Gràcia ha encaixat (39-29) una d’aquelles derrotes que fan mal anímicament, en ser superat en totes les facetes del joc a la segona part del partit disputat al pavelló olímpic granollerí. L’objectiu de refer-se de la derrota de la setmana anterior a Montcada va quedar esmicolat per la davallada de rendiment que va patir en reprendre’ss el joc després del descans. S’hi havia arribat amb empat a 16 fruit de la igualtat en els 30 minuts inicials en què el partit va respondre a les expectatives. L’equip gracienc, liderat per Dani Peiró (7 gols), va dur la davantera en el marcador força estona tot i que en el tram final el Granollers va anul·lar el petit avantatge gracienc.

S’esperava, doncs, que el segon temps mantingués l’interès, però aviat es va veure que ambdós equips jugaven amb diferents marxes posades. Si al minut 10 Cesc Borrell va demanar temps mort en l’intent d’evitar mals majors (25-21), 4 minuts després va gastar l’últim que li quedava perquè la situació havia empitjorat (28-21). Els dos gols següents de Bernat Correro van ser únicament un cant a l’esperança (28-23). El Granollers era una màquina ben ajustada, ferm darrere i letal en les possessions, i no va parar de burxar en la ferida dels verd-i-blancs, intensos sí, superats i desencertats també.

Segon partit consecutiu que el Gràcia pateix una desconnexió preocupant que permet que el rival li agafi una distància més que considerable. Recuperar la regularitat li serà necessari per afrontar aquest dur inici de lliga, i si pot ser com més aviat millor perquè el dissabte que ve rep la visita de l’Esplugues, líder que ha guanyat els tres partits amb molta solvència, l’últim per 37-23 a la Salle Montcada.

El femení, líder

L’altra cara de la moneda és l’OAR femení, que va sumar la seva tercera victòria i comparteix el lideratge del grup C amb el Grupo USA H. Mislata amb sis punts. El conjunt de Carol Carmona es va imposar a la pista de l’Handbol Gavà (30-35) després d’un partit que va dominar de principi a fi, però sense poder aconseguir un marge suficient per estar del tot tranquil.

Emma Serna en un contraatac gracienc / CEDIDA

Les verd-i-blanques han arribat al descans amb els 5 gols de renda que han estat decisius. Paciència en les possessions, concentració i poques pèrdues han col·laborat a obrir, de mica en mica, la diferència que l’ha anat allunyant del Gavà. Janna Sobrepera i Maria Monllor han encapçalat els encerts amb 7 gols en 12 minuts, però després la resta de l’equip, amb una actuació coral, ha compartit mèrits fins a tancar la primera part amb el 12-17.

Més intens en defensa i incisiu l’atac, el Gavà ha dit que seguia ben viu tot i que no ha posat mai en perill la victòria del Gràcia, en part perquè no ha estat encertat en la culminació de les ocasions generades, en part perquè la portera Daisy Leon ha salvat els mobles més d’un cop. Com a darrer recurs el Gavà ha fet mixta defensiva a Alba Martín i a Janna Sobrepera, però no li ha servit per recuperar pilotes i el partit (parcial 18-18 a la segona part) ha finalitzat amb 30-35.

Publicitat
Comentaris
To Top