Ciutat

Les Termes: l’última festa major del 2022 a Sabadell

L’any 2022 ha estat el del retorn de la plena normalitat a les festes majors. Balls, paelles, festes d’escuma i pirotècnia han tornat a omplir els carrers de Sabadell. Després de mesos molt intensos, és el barri de les Termes qui celebra l’última cita de l’any. 

FM LES TERMES

La ronda de Santa Maria ha estat l’epicentre de la festa / D.S

Els actes s’han concentrat a la ronda de Santa Maria. Enguany el reclam principal de la festa ha estat la proposta gastronòmica. Barbacoa, sardinada, sopar popular, concurs de paelles i la xocolatada han fet gaudir d’allò més al veïnat.

Des de l’Associació de Veïns de les Termes s’ha valorat molt positivament la tornada a la normalitat. També s’ha destacat l’aposta per potenciar i promocionar “la intensa vida associativa i creativitat artística que hi ha al barri”.

La resta d’activitats s’han centrat en els infants i la cultura popular. L’Holi, la bicicletada o les actuacions de sevillanes i havaneres han omplert els carrers de vida. Durant cada dia també s’ha pogut gaudir de diverses paradetes, així com inflables. A les nits els DJs han fet ballar als assistents des d’un escenari amb pantalla que s’ha situat al mig de la ronda i presidia l’espai de festes.

El punt final a la festa l’ha posat el tradicional castell de focs, visible des de diferents punts del barri.

FM LES TERMES

La xocolatada popular ha atret als infants del barri / D.S

Comentaris
To Top