Ciutat

L’ús i l’abús de les pantalles, a debat

Sabadell va acollir divendres una taula rodona per abordar aquesta problemàtica

Sabadell va acollir divendres més de quaranta tècnics i tècniques de la Xarxa de professionals de l’àmbit de les drogues del Vallès Occidental, que van participar en la jornada Tecnologia i pantalles, entre l’ús i l’abús, al Casal Pere Quart. Es tracta de la segona jornada d’intercanvi de coneixement organitzada per la Xarxa.

El degà de la Facultat de Psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, Andrés Chamarro, va obrir l’acte amb una conferència sobre què sabem, a hores d’ara, sobre aquesta ”addicció” a internet i a les pantalles.

A l’acte, hi van participar Núria Aragai, responsable de la Unitat d’Atenció al joc patològic i altres addiccions no tòxiques del Consorci Sanitari de Terrassa; Joan Bosch, psicòleg del centre de prevenció i atenció a joves en matèria d’addiccions SPOTT de la Diputació, i Xavier Vaquero, terapeuta membre d’Axioma Associació. Durant la taula rodona, van abordar diferents enfocaments a l’hora de fer intervencions en aquest àmbit.

Finalment, els participants van exposar les conclusions i reflexions dels grups de treball on han participat. La Xarxa de professionals de l’àmbit de les drogues del Vallès Occidental té com a missió afavorir el coneixement, les bones pràctiques i el treball en xarxa dels professionals que treballen en l’àmbit de les addiccions.

Comentaris
To Top