Ciutat

Sabadell acollirà les primeres Jornades de Ciència Ciutadana

/ CEDIDA

Sabadell acollirà durant els dies 18 i 19 d’octubre les primeres Jornades de Ciència Ciutadana al Casal Pere Quart, un fòrum per visibilitzar i promoure un ús transversal i efectiu de la ciència ciutadana com a eina per respondre als reptes actuals de la societat.

Els organitzadors del fòrum són l’Ajuntament de Sabadell, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat.

L’esdeveniment comptarà amb 17 taules rodones, 10 ponències magistrals i 4 tallers participatius en els quals participaran representants de la Universitat Pompeu Fabra, Science for Change, l’Institut de Ciències del Mar, el CREAF i ISGlobal, entre altres. El programa sencer es pot consultar aquí.

La sessió inaugural serà un debat dimarts, 18 d’octubre, a les 9.30 h a la sala d’actes del Casal Pere Quart. Titulat ‘La ciència ciutadana com a element transformador per a la societat’, comptarà amb la participació d’Aitana Oltra (Mosquito Alert), Jaume Piera (Institut de Ciències del Mar) i Diana Escobar (Ajuntament de Barcelona).

Comentaris
To Top