El Marina – EF Joan Murtró s’emporta el derbi davant del Llano

Els jugadors de l’EF Joan Murtró celebren el primer gol de l’enfrontament. // Lluís Franco

El Marina – EF Joan Murtró ha guanyat el derbi disputat aquest matí al Municipal d’Arrahona-Merinals (2-0) en un partit molt disputat que s’ha decidit a la segona meitat davant d’un CD Llano que ha acusat les nombroses baixes.

El partit ha començat amb domini local i amb algunes arribades perilloses, especialment amb xuts des de la frontal que han sortit desviats. No obstant això, els primers avisos importants han estat pel Llano. Primer Kevin ha fet treballar el porter i, posteriorment, ha estat Aitor Morillas qui, en un llançament de falta directe, ha estavellat la pilota al travesser.

Passada la mitja hora de joc, el partit s’ha obert i les arribades a ambdós costats s’han anat succeint. Carlos Raya ha estat a prop d’avançarl’EF Joan Murtró i Eric Arias ha contestat amb un xut desviat després d’una bona jugada personal. Als darrers minuts del primer temps ha tornat a fer un pas endavant l’equip de Quico Diaz en cerca del gol i l’ha rosat Héctor i José Enrique a les acaballes dels primers 45 minuts.

A la segona meitat, el Llano ha començat a acusar la curta convocatòria (només 1 canvi) i el físic ha passat factura als de Francisco José Cuevas. Això ho ha aprofitat l’EF Joan Mutró per anar tancant al seu rival. Eudald, José Enrique i Moussa els més actius en atac. Les arribades s’han anat succeint tot i que el gol no arribava. Les més clares per Juanma Gómez i Héctor Romero però sense encert.

Així ha estat fins al 77 quan, després d’una falta a la frontal, Eudald “Peke” ha avançat a l’EF Joan Murtró derribant el mur d’un Llano molt combatiu. Els últims minuts han estat d’anada i tornada. Els visitants han anat amb tot i han gaudit de dues ocasions molt clares per empatar a peus de Kevin i Marc Lafuente. També ha pogut sentenciar l’equip de Quico Díaz en un mà a mà de Moussa. I, finalment, després d’una transició ràpida, Lucas Urue ha posat la sentència definint a la perfecció davant la porteria rival.

D’aquesta manera, el Marina – EF Joan Murtró venç i es manté a la zona alta de la taula al grup 13 de Tercera Catalana. El CD Llano, per contra, es quedarà a la part baixa de la taula i haurà d’intentar recuperar efectius de cara a la jornada vinent per competir amb les màximes garanties.