El Sabadell Nord cau en la visita del líder

Un instant del joc en l’enfrontament entre el Sabadell Nord i el San Juan Montcada. // Eva Segarra

El Sabadell Nord ha perdut (0-2) en la visita del líder, el San Juan Montcada, al Municipal de Ca n’Oriac. La contundència i claredat visitant a les àrees ha estat un factor clau en el resultat final.

Els arlequinats han començat dominant la possessió de la pilota, tot i que els visitants amenaçaven constantment al contraatac. La primera ocasió clara l’ha tingut el San Juan després d’una internada des de la banda dreta de l’atac. Ha contestat bé el Sabadell Nord amb dues grans ocasions de Johnny i Carlos Raya.

A les acaballes de la primera meitat, qui s’ha mostrat més sencer ha estat el San Juan, que ha gaudit d’una gran ocasió amb un xut des de l’interior de l’àrea d’Albert. I, finalment, ha trobat el premi del gol a través de Xavier Robres després de diverses arribades just abans del descans.

A l’inici del segon temps, els de David Campuzano han pujat la intensitat buscant l’empat amb insistència. Ivan Garcia ha tingut dues grans ocasions que han estat a prop de convertir-se en la igualada.
No obstant això, el San Juan no ha renunciat a duplicar el seu avantatge i en diversos contraatacs ha pogut sentenciar l’enfrontament.

Finalment, en una transició ràpida prop del minut 80, Moustapha amb un gran xut des de l’interior de l’àrea ha posat el segon al marcador deixant el partit vist per sentència. Ho ha intentat fins al final el conjunt arlequinat, però sense encert i no ha pogut retallar distàncies en els darrers instants de l’enfrontament amb el 0 a 2 definitiu. Els de David Campuzano es mantenen a la zona mitjana-baixa de la taula amb 6 punts i s’enfrontaran la setmana vinent al Tibidabo en el tercer derbi de la temporada al subgrup 4B de Segona Catalana.