ESPORTS

El CN Sabadell, el millor equip lluny de casa seva

Els d’Adri Sànchez van guanyar a la pista de l’Elx / ll. franco

Escola Pia i Club Natació Sabadell van superar el passat cap de setmana l’equador de la primera volta. Els de Can Colapi, que venien d’esgarrapar un valuós punt del Pujolet davant el Manresa, van tenir contra les cordes el Nueva Elda, conjunt de la zona alta, però no va ser suficient: del 4 a 4, amb opcions per al 5 a 4, acabarien claudicant davant els eldencs (4-7). La tàctica del porter-jugador no va tenir l’efecte esperat per als de Pedro Donoso, que veuen com vuit jornades després se situen a la zona perillosa de la taula, amb vuit dels vint-i-quatre punts disputats, a les portes d’afrontar un tourmalet amb sis parades, la primera, aquest cap de setmana, a Eivissa.

A l’altre costat de la Gran Via, al carrer dels Montcada, la situació és més favorable, després d’encadenar una nova victòria lluny de Sabadell. Aquesta vegada, els d’Adri Sànchez, van superar el cuer Irefrank-Elche per 2 a 4, i consolidar-se a la zona mitjana-alta del grup 3 de la Segona Divisió B. Amb aquest triomf, els ‘nedadors’ es converteixen en el millor equip visitant, sent l’únic conjunt que encara es manté invicte, on només ha cedit dos punts davant el Penya Esplugues.

Aquest diumenge, (12.30 h), al pavelló del Nord, el Club rebrà la visita del Picassent, rival directe en la lluita per situar-se en places de play-off d’ascens, que arribarà a Sabadell travessant el seu pitjor moment de resultats, encadenant tres jornades sense conèixer la victòria.

Continua la mala dinàmica

A la Divisió Honor femenina, l’FS Sabadell Femení rebia a Cal Balsach el Sant Cugat, rival directe en la lluita per sortir de la zona baixa de taula. Les creualtenques van topar amb un conjunt liderat per Anna Domingo, autora de dues dianes, que va ser un veritable maldecap durant tot el partit. Tot i el talent visitant, l’equip del tàndem format per Txell Llopart i Xavier Muñoz van tenir opcions de victòria fins al darrer instant, amb les dianes de Carla Ojeda i Maria Isern. Aquest diumenge, lluny de la Creu Alta, enèsima oportunitat per aconseguir els primers punts de la temporada davant el Glòries, rival situat a la part baixa de la taula amb quatre punts.

Comentaris
To Top