ESPORTS

El juvenil “B” del CE Sabadell es retroba amb la victòria

Els jugadors del Centre d’Esports celebrant un dels gols de la tarda. / Lluís Franco

El juvenil “B” del CE Sabadell s’ha retrobat amb la victòria davant del Sant Andreu (5-3) en un partit molt disputat i amb moltes alternatives.

El partit ha començat de forma trepidant, el primer minut de joc, després d’una sèrie de rebots dins l’àrea, Izan Rosena ha batut al porter amb un toc amb la punta de la bota. El Sant Andreu no s’havia recuperat del primer cop i, després d’un regal del defensor, ha rebut el segon. Recuperació d’Ivan Sanchez i gol a porta buida després de superar al porter rival. No s’havia arribat al minut 3 de joc i el juvenil B del Centre d’Esports ja tenia un avantatge de dos gols.

Ha pogut ser encara major quan, després d’una gran jugada personal, Quim Utges ha posat a prova al porter. I ha continuat el ritme de joc i de gols quan, abans del minut 10, el Sant Andreu ha reduït diferències amb un xut des de l’interior de l’àrea. Amb el gol, els visitants han començat a tenir major possessió de pilota i arribades. Rubén ha salvat l’empat amb una gran parada a un xut des de la frontal de l’àrea.

Després d’uns minuts de calma, s’ha tornat a obrir la veda dels gols. El conjunt visitant ha aconseguit l’empat després d’un rebot dins l’àrea i, pràcticament a la jugada posterior, el Centre d’Esports s’ha tornat a posar per davant després d’una transició ràpida per la dreta que ha acabat amb gol en pròpia porteria del conjunt quadribarrat. Poc ha durat l’alegria perquè, uns minuts abans del descans, ha tornat la igualada al marcador amb el gol tercer gol de l’equip santandreuenc. Amb el 3 a 3 s’ha arribat al descans.

A la segona meitat, tots dos equips han sortit més conservadors després del festival de gols de la primera. Rubén ha tornat a salvar al conjunt arlequinat en un 1 contra 1 que hagués culminat la remuntada visitant. Tot i la major possessió del Sant Andreu, el Sabadell amenaçava el contraatac amb la velocitat dels seus puntes. En un d’ells, després d’una gran jugada de Quim Utges, Oriol Palomino ha posat el quart i ha tornat l’avantatge al conjunt de Conrad Garcia.

Amb mitja hora per endavant, el Sant Andreu s’ha fet amb el domini de la pilota tot i que li ha costat molt generar arribades clares. Quan ha aconseguit passar la defensa arlequinada, Ruben ha aparegut per salvar en dues ocasions al seu equip. També Quim Utges ha perdonat la sentència en la seva enèsima carrera. I, finalment, en una falta des de la frontal on el Sant Andreu s’ha quedat amb 10 homes, Oriol Palomino ha firmat el seu doblet amb un llançament a l’escaire.

Amb aquest triomf, els de Conrad Garcia trenquen una ratxa de 3 derrotes consecutives i recuperen sensacions. Amb 10 punts, se situen a la zona mitja de la taula.

Comentaris
To Top