Oci i cultura

El festival elPetit ofereix un gran cap de setmana

El Festival elPetit omplirà els Jardí de l’Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell amb tres propostes artístiques per a tota la família. Els més petits podran gaudir del circ contemporani amb ‘La crisi de la imaginació’ de la companyia Rauxa, els es podran deixar atrapar pel jardí d’ instal·lacions de ‘Si fóssim flors’ i descobriran les sorprenents històries que amaga el GiraVolta Titelles de Galiot Teatre.

La proposta familiar es podrà gaudir a les 10 h, a les 11.30 h, a les 16.30 h i a les 18 h. Les entrades tenen un cost de 5 euros i, per als Amics de LaSala, de 3 euros. Els infants de menys de 9 mesos tindran l’entrada gratuïta a l’espai.

Nous formats amb l’espectacle ‘Bajau’

‘Bajau’ és un espectacle sense text i sensorial recomanat a partir dels tres anys. L’espectacle (a l’Estruch, dissabte, a les 10.30 h i a les 12 h) és una fantasia visual que, a través dels objectes, el cos i la recerca sobre aigua com a un intèrpret més en escena, transita pel diàleg intern dels nostres protagonistes que es qüestionen el seu origen com a espècie, el seu entorn i el seu cos, desitjant ser allò que sistemàticament se’ls hi ha negat. Per titular aquesta experiència teatral s’ha escollit el nom d’una tribu del sud-est asiàtic, els bajau, de la qual diuen que s’ha adaptat a viure, o almenys passar llargues estones, sota l’aigua.

‘Mimesis’, de Zig Zag Dansa

Recomanada dels 0 als 3 anys, perquè els nadons entrin en un món de llums, música i moviments hipnotitzant. Diumenge, a les 11h i a les 17h, a laSala.

‘Piste, Piste, Piste’, de la companyia Portmanteau

Diumenge a les 12h i a les 17.30h, és un espectacle que combina el circ contemporani, la dansa i les arts visuals en un viatge pel món de les formes i la creativitat.

Comentaris
To Top