Diners

Els productes d’Apple més venuts pel Black Friday

Aquesta setmana, moltes botigues arrenquen la campanya del Black Friday. Un d’aquests establiments és l’Intecat, situat a la Rambla de Sabadell. “La setmana s’encara amb molta il·lusió perquè, juntament amb la campanya de Nadal, és el període en què més es factura”, detalla Max Valls, responsable de màrqueting de la botiga. “Hem fet molt bé els deures fins ara, però sempre és important”, apunta sobre el volum de vendes fins avui.

Entre els productes estrella, admet, encara hi ha l’iPhone, el telèfon d’Apple. Alhora, però, la companyia de la poma ha introduït en el mercat nous dispositius com ara el rellotge intel·ligent Watch o els auriculars sense fils AirPods, que s’han afegit a l’àmplia col·lecció.

Com a apunt, Valls assenyala que enguany s’ha renovat tota la gamma de productes, des dels clàssics ordinadors fins a les tauletes. Un fet que, espera, pot atraure els compradors. Des del dimecres i fins al pròxim diumenge, obert excepcionalment pel Black Friday, els aparells tindran descomptes de fins a un 50% en altaveus, fundes o altres productes.

Amb el Cyber Monday a l’horitzó

Les ofertes d’aquest “divendres negre”, que originàriament van arrencar en grans marques seguint una tradició dels Estats Units, arriben avui també a les botigues físiques de casa nostra amb l’objectiu d’estimular el consum a les portes de la campanya nadalenca.

En la mateixa línia, un cop finalitzi la setmana de promocions pel Black Friday, el pròxim dilluns 28 de novembre, Intecat s’encomanarà al Cyber Monday, en aquest cas, amb les ofertes únicament disponibles a través d’internet.

Comentaris
To Top