Publicitat
ESPORTS

Mor Joan Bru, un dels grans referents de l’handbol sabadellenc

L’handbol sabadellenc està de dol. Amb 82 anys ens ha deixat Joan Bru, un dels grans referents de l’època daurada del Centre d’Esports Sabadell. Va debutar amb l’equip filial, l’anomenat Centre Industrial. Seria l’inici d’una extraordinària trajectòria vestint sempre els quadres arlequinats.

Joan Bru acumula molts èxits amb el Sabadell. Es va proclamar campió de Catalunya i d’Espanya i també va ser subcampió d’Espanya en la modalitat d’handbol a 11 l’any 1959. Un dels moments àlgids va ser el títol estatal de Primera Divisió de l’any 1968. Com a capità va recollir el trofeu.

En una de les formacions històriques del Centre d’Esports / CEDIDA

Va militar un total de 15 temporades en el Centre d’Esports i va ser internacional absolut amb la selecció espanyola en dotze ocasions. També va rebre la Medalla de plata al Mèrit Esportiu de l’Ajuntament de Sabadell. Marxa un dels històrics de l’handbol sabadellenc i català. Des del seu club es mostra el condol a la seva família.

Publicitat
Comentaris
To Top